Kleine honger/vieze goeste?

Er is niets gezelliger dan bij een goed glas een versnapering te nemen. Vanaf 18u serveert de Vidange luchtig gekruide kippeboutjes, gepaneerde gambabrochetjes, krokante vlindergarnalen en ovenverse lookbroodjes.
Of wat dacht u van een kwartet van aperitiefhapjes? Dan kan u uw keuze maken uit een combinatie van jonge kaas, Proven├žaalse olijven, gemarineerde ansjovis, fetakaas, salami, wasabinoten, kapperappeltjes of pepertjes gevuld met een zachte kaas.

Is de honger iets groter?

Probeer dan zeker een van onze vers in huis bereide pastas, zoals spaghetti (van het huis, vegetarisch of carbonara), tagliatelli of lasagne. Of heb u onze Moussaka al eens geproefd?
Verder is er ook nog keuze tussen garnaal- en kaaskroketten, verschillende salades (Vidange, met scampi, met foie gras, met lauw geitenkaasje of met tonijn).
Op de kaart staan ook nog smeuïg gegrilde Welsh Toast, gerookt varkenshammetje met mosterdsausje en de overheerlijke, kruidige pitaschotel.

Eerder een zoetekauw?

De Vidange weet u zeker te verleiden voor een Dame Blanche, Coupe Normande, Coupe Bresilienne of Coupe Advocaat. Of proeft u liever onze heerlijke chocolademousse of Creme Brulee?

Even praktisch:

Op woensdag en donderdag is de keuken van de Vidange open vanaf 18u tot 22u. Vrijdag en zaterdag zelfs tot 23u.
Reserveren kan en is zelfs aangewezen. Houdt u er wel rekening mee dat u tot maximaal 8 personen kan reserveren, grotere groepen dienen wij sowieso te weigeren.
Betalen kan contant of met bancontact.